Specificaties Faciliteiten op het park

Bekijk video.

Specificaties Faciliteiten op het park

Bekijk video.

Specificaties U kunt bij ons terecht voor de verhuur van fietsen

Bekijk video.

Prijzen & reserveren

In een paar stappen ziet u onze prijzen, beschikbaarheid en kunt u zelf online boeken.
Lees verder »

Het park: De Riethorst

Bungalowverhuur De Riethorst is een kleinschalig, goed verzorgd park met tien 6-persoons bungalows. De accommodaties en tuintjes worden allen door de beheerder zelf onderhouden. Het park is prachtig aangekleed met mooie bomen en planten. De bungalows zijn vernoemd naar diverse boomsoorten die in de voortuin van elke bungalow te vinden zijn. Op het park is een grote volière te vinden met kanaries, rijstvogels en andere zangvogels. Daarnaast is er voor de kids een speeltuintje.

Ons park is rustig gelegen en biedt u alle mogelijkheden voor een heerlijk verblijf. Het park ligt middenin de toeristische kern van de gemeente Mook en Middelaar, zo’n 12 kilometer ten zuiden van de oudste stad van Nederland, Nijmegen.

U kunt bij ons terecht voor een ontspannen vakantie, een week of weekendje tussendoor, langere termijn huur en zakelijke huur.

Fietsverhuur op het park 

De omgeving van De Riethorst is bij uitstek de plek voor prachtige fietstochten. Waar elders in het land vind je zoveel verschillende natuurlandschappen als in onze omgeving? De door de eigenaar zelf uitgezette fietsroutes zijn gratis verkrijgbaar bij de receptie.
U kunt bij ons damesfietsen met 7-versnellingen en E-bikes huren. Vraag bij de receptie naar de prijzen en mogelijkheden.

 


 

 

 

Weersverwachting
Plasmolen
weeronline.nl Altijd jouw weer